Update Stichting Save Sky Blue

Het is een poosje stiller geweest rond Save Sky Blue. In deze update nemen we je mee in de recente ontwikkelingen van de stichting. En doen we een oproepje.

Ontwikkelingen

Misschien is het je opgevallen: we hebben een nieuwe website! Voor ons is deze website makkelijker te onderhouden om nóg beter te kunnen laten zien waar we mee bezig zijn. In juli 2020 zijn we verhuisd van Haarlem naar Ede en Marco’s ouders in huis genomen om beter voor ze te kunnen zorgen. In de coronatijd konden veel geplande acties niet doorgaan. Wat wel door kon gaan, was de grote verkoop op Koningsdag die geheel ten goede kwam aan de stichting. Ook hebben we kennisgemaakt met Felix Schlang en hebben we de tijd genomen om aan de nieuwe website te werken om met nieuw elan fondsen te kunnen werven.

What about it!?

De oplettende kijker ziet dat onze website een nieuw tabblad heeft: What about it!? What about it!? is de naam van het #1YouTube-kanaal van ruimtevaart-enthousiast en vriend van onze zoon Jasper, Felix Schlang. Felix draagt de stichting een warm hart toe en biedt aan om in zijn zeer goed bekeken live-stream een shout-out te doen naar Save Sky Blue. Daar zijn we uiteraard heel blij mee en trots op, maar onze website moet dan wel grotere aantallen bezoekers uit binnen- en buitenland kunnen genereren. Mede vandaar: de nieuwe look en vernieuwde inhoud.

Donaties lopen door

Heel blij zijn we dat de trouwe donateurs periodiek hun bijdrage overmaken. Ook zijn er steeds nieuwe donateurs die ruimhartig doneren voor het goede doel. Super, natuurlijk!

De teller staat op ruim 31.000 euro

Op dit moment heeft de stichting ruim 31.000 van de beoogde 65.000 euro verzameld. Een prachtig bedrag, waar we blij mee en dankbaar voor zijn. Maar we zijn er nog niet!

De tijd dringt 

We zijn ons er zeer van bewust dat het moment dat we genoeg geld bij elkaar verzameld moeten hebben, snel dichterbij komt. Eind juni 2023 vindt de overdracht van de grond plaats. Wij wensen de kinderen van Sky Blue Nursery School toe dat de toekomst van hun school dan veiliggesteld is. En dat kunnen we alleen samen!

Geef ook om hun toekomst!

Een menswaardig bestaan en toekomstkansen voor iedereen. Dus ook voor de kansarme jongste kinderen in de drukke stad Banjul. Dat is de missie van Stichting Save Sky Blue, daar lopen we warm voor. Doe ook mee. Geef om hun toekomst, stel de school veilig. Samen kunnen we ervoor zorgen dat zij de kansen krijgen. De kansen pakken doen ze zelf. Met graagte!

Kerstgedachte

Het is advent, we leven toe naar Kerst. De donkere dagen maken dat we meer naar binnen keren, de balans opmaken. Waar ben je dankbaar voor, waar wil je impact maken? Misschien kun je éénmalig iets missen, misschien kan dat maandelijks of jaarlijks? Geef in elk geval ruim- en warmhartig. De teller mag omhoog!

Grote gift? Die is aftrekbaar.

Een groot bedrag geven? Dat kan aantrekkelijk zijn. Niet alleen voor de teller, ook voor je portemonnee. Onze stichting is aangewezen als ANBI (Algemeen nut beogende instelling). Geef je vrijwillig en is je donatie een gift (er staat niets tegenover) én kun je met bijvoorbeeld je rekeningafschrift aantonen dat je de gift hebt gedaan, dan mag je het bedrag boven de drempel tot een maximum aftrekken van de belasting. Het drempelbedrag en het maximumbedrag hangen af van jouw drempelinkomen. Meer info vind je hier.

Geef ook! Samen komen we er wel! Doneer via de donatiepagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *