Eindsprint ingezet

Lieve Vrienden van Save Sky Blue,

Vijf maanden nog. Dan valt het doek voor ons geliefde schooltje in Banjul, Gambia. In juli 2023 verkoopt de landlord de grond aan de hoogste bieder. 

Er is nog hoop

Vijf maanden is kort dag, maar zeker niet onhaalbaar. Als wij geen hoop hadden, was er ook geen nieuwe website gekomen. Na de marathon van afgelopen drie jaar zit er vandaag een fantastische 39.962 euro in de pot. Mede dankzij jullie gulle donaties. Het benodigde bedrag van 60.000 euro is nog niet bereikt. Maar wel tweederde: tijd voor de eindsprint! 

YouTube helpt mee

Goede vriend van onze zoon Jasper, de Youtuber van het ruimtevaartplatform Whataboutit!? is ook begaan met het dreigende lot van Sky Blue Nursery School. Binnenkort doet hij tijdens een livestream een shoutout voor het goede doel. We hebben goede hoop dat hij zijn volgers zal inspireren mee te helpen met het vullen van de pot.

Wees ook onze ambassadeur

Help ook nog één keer met hart en ziel mee en help ons de eindsprint te voltooien. Vertel je familieleden, vrienden, buren, collega’s en clubleden over Save Sky Blue. Geef ze de link naar de website met donatiepagina of het rekeningnummer en vraag ze een bijdrage te doen. Eenmalig of maandelijks. Voor de toekomstkansen van de jongste kinderen in Banjul. Namens de hoofdmeester van Sky Blue Nursery School en de jongste kinderen: Dankjewel!

Ook op de socials

Wil je ons helpen ons netwerk te vergroten en meer mensen te attenderen op dit project? Je kunt onze berichten liken, delen en mensen taggen die mogelijk geïnteresseerd zijn via LinkedIn en Facebook. Of deel jouw eigen motivatie: waarom ben jij vriend van Save Sky Blue? Hiermee inspireer je anderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *