De laatste loodjes wegen het zwaarst?

Lieve jij, wil je ons (weer) steunen (als je dat nog niet hebt gedaan)? Het einddoel komt in zicht, nog even en het benodigde bedrag voor de aankoop van de grond is compleet. Achter de schermen zijn we druk in de weer om het eindbedrag op tijd en veilig bij de school te brengen om de aankoop van de grond te regelen. Dat is nog een heel uitzoekwerk. De tijd zal het leren of de laatste loodjes het zwaarst wegen.

Meevaller

Een onvoorziene, maar welkome meevaller is dat de koers van de Gambiase Dalasi onlangs is gezakt ten opzichte van de euro. Omdat een vast bedrag van 3.200.000 Dalasi is afgesproken, betekent dit dat we met een geringer bedrag in Euro kunnen volstaan. We hebben het doelbedrag daardoor kunnen bijstellen naar 55.000 euro. Dat scheelt toch weer een slok op een borrel!

Help je ons mee het einddoel te halen?

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal. De teller staat op 40.000 euro met nog drie maanden te gaan. We willen je vragen in een hoekje van je portemonnee te kijken of je nog iets overhebt om te doneren? Die laatste loodjes? Samen lukt het!

Oproep: beveel ons aan op de sociale media

Volg ons op LinkedIn en op Facebook en like, deel en reageer naar hartenlust om ook de nog twijfelende donateurs nog over de streep te trekken. Elke bijdrage, hoe bescheiden ook, draagt bij aan een beter leven, een veilige omgeving, goed onderwijs en betere kansen voor de nieuwe generatie in Gambia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *