De aankoop van de grond gaat door

De aankoop van de grond gaat door en is in volle gang. We zijn er bijna, we zijn er bijna… maar nog niet helemaal!

Lieve supporters van Save Sky Blue, het moment van de overdracht van de grond waarop Sky Blue Nursery School gebouwd is, nadert. De afgelopen drie weken hebben we steeds 25% van het aankoopbedrag van de grond overgeboekt naar de rekening van de school. In totaal is dat 35.677,50 euro. Volgende week doen we de vierde en laatste betaling van 25%.

Het gedoneerde bedrag is tot nu toe 40.646 euro. Een gigantisch bedrag, dat met hulp van alle donateurs, supporters en warmhartige aanmoedigers bijeengebracht is. Fantastisch om mee te maken hoe betrokken mensen zijn. En hoe we met veel wilskracht en overtuiging dit voor elkaar kunnen krijgen.

Wisselkoers

Een fijn mazzel hebben we met de huidige wisselkoers, die hopelijk nog even gunstig blijft. Daardoor hebben we het tekort terug zien lopen van 11.700 naar 6.636 euro. Maar we zijn er dus nog niet. 

Desnoods uit eigen zak

De aankoop gaat door, desnoods betalen we het restant uit eigen zak. Wil/kun je nog bijdragen en het verschil maken voor de allerarmste jonge kinderen in Gambia, geef dan voor de laatste keer wat je missen kunt en spread the word!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *